Taxi vervoer

Taxi Tromp verzorgt diverse soorten vervoer. Naast het reguliere taxivervoer verzorgen wij onder andere dag vervoer van en naar school, dagbesteding en diverse andere instellingen. Ook zakelijk vervoer en vervoer van en naar de luchthaven Schiphol valt onder onze diensten.

Particulier taxivervoer

U kunt op ieder gewenst moment een taxi reserveren of u nu alleen reist of met een grote groep. Wij zorgen dat u veilig en comfortabel op uw bestemming arriveert.

Zakelijk taxivervoer

Zorgeloos naar uw afspraak? Wij brengen u snel en comfortabel naar de betreffende locatie. Organiseert u zelf een meeting? Laat ook uw zakenrelaties comfortabel ophalen en weer wegbrengen.

Schiphol vliegveld taxi

Ontspannen op het vliegveld aankomen en uitstappen voor de deur, dat kan dankzij Taxi Tromp. Wij rijden u naar elke gewenste luchthaven in Nederland, België en Duitsland.

Groepsvervoer

Voor een dagje uit, feestje, congres of ander evenement bent u voor groepsvervoer bij Taxi Tromp aan het goede adres. Vanaf 8 personen huurt u bij ons een bus of touringcar inclusief chauffeur.

Rolstoel vervoer

Indien u gebonden bent aan een rolstoel kunnen wij ook u comfortabel en veilig naar uw bestemming vervoeren. Taxi Tromp beschikt over een groot aantal moderne rolstoelbussen ingericht volgens de normen van het VVR (veilig vervoer rolstoel).

Zittend ziekenvervoer

Moet u voor een langdurige behandeling naar het ziekenhuis, een dokter of revalidatie. Dan kunt u waarschijnlijk gebruik maken van het zittend ziekenvervoer van Taxi Tromp. Wij zorgen dat u op tijd bij uw afspraak bent.

U dient de zorgtaxi 24 uur van te voren te bestellen.


U kunt bij ons op aanvraag pinnen.