Ervaringen


Blooming Hotel

Wij werken al jaren succesvol samen met Taxi Tromp voor het vervoeren van groepen die vanaf onze locatie uitstapjes maken waarvoor gezamenlijk vervoer nodig is. Behalve dat wij altijd vriendelijk te woord worden gestaan zijn de medewerkers ook nog uiterst professioneel en flexibel waardoor samenwerken erg prettig is.

www.weareblooming.com


De Blauwe Zon

Sinds oktober 2014 vervoert Taxi Tromp kinderen van behandelgroep De Blauwe Zon in Purmerend. Zowel de chauffeurs als de medewerkers van de planning zijn vriendelijk en denken actief mee om het vervoer van de kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen.

De vaste chauffeurs zijn betrokken en kunnen goed omgaan met het soms speciale gedrag van onze kinderen. De taxi’s rijden goed op tijd. Als er door het weer of verkeer toch vertraging is, wordt De Blauwe Zon gebeld, zodat wij de ouders op de hoogte kunnen brengen.

Taxi Tromp werkt met namen en niet met nummers.

De Blauwe Zon


Klas op Wielen

logoKlasOpWielenFull

De Klas op Wielen ondersteunt kinderen met ernstig meervoudige handicaps, maar doet dat zoveel mogelijk bij gewone voorzieningen zoals bij een gewone basisschool en VMBO. Onze kinderen wonen nog thuis bij hun ouders en/of verzorgers, en voor het vervoer maken we al geruime tijd met veel genoegen gebruik van de diensten van Taxi Tromp.

Omdat er bij onze kinderen geregeld “wat aan de hand is” zijn er elke dag wel wijzigingen in het vervoersschema, maar dat wordt zonder moeilijkheden opgelost. De chauffeurs snappen ook goed dat het voor ouders en de begeleiders van de Klas op Wielen niet altijd lukt op precies op het afgesproken moment klaar te staan.

Kortom: een fijne & soepele schakel in de zorg aan deze kinderen!

Klas op Wielen Alkmaar